Published On: сб, авг. 31st, 2013

Френски стил и класика във визията на хотел “Parish”

Фигурата на новостроящият се хотел “Parish” ясно се откроява в южната част на стадион Колодрума и в източната зона на градския парк в крайграничния Свиленград.

Смятаме да заложим на френския стил в правенето на хотели от този тип. Всичко ще напомня на гостите на хотела една лекота и финес, типични за модела на обслужване и външно-вътрешен интериор на аналозите във Франция. Килимите ще бъдат лилави, полилеите с огромни сфери от наситени прозрачни материи, а най-добре ще са гостите на обекта, които ще имат уникална панорамна гледка към боровата гора, Кръстовото знамение и стадиона в Свиленград.

IMG_2049

Разчитам на качеството и детайлите, за мен това е важно, не на бързата работа и евтините материали. Може да не бъда прерязана лентата на 5-ти октомври, а малко по-късно, важно е да предоставим на хората нещо наистина хубаво, квалитетно и не на последно място – да дава работа на около 25-30 човека.

С тези думи Николай Паришев ни разяснява основните концепции в работата си по хотел “Parish”.

IMG_2048

Нека отбележим различното в този обект:

Огромна зала за прием на гости;

Кафе и студена кухня;

Френски балкони с височина на парапета от 1,1 метра;

Словенска дограма от най-високо качество;

Звукоизолираща стена и дебелина на ватата и изолацията от 20 до 40 сантиметра;

Зелена зона между хотела и стадиона;

VIP апартамент от три части;

Баните ще са само с широки душове, без шнур от главата и основна част;

LED светлина на всяка врата по цялата горна част на касата;

Други*

Точно в тази последна точка се очаква да се убедим в новите сградни решения на хотел Parish.

Очаквайте всяка седмица по 1-2 нови добавки към крайната визия на този нов и модерен обект, част от туристическата стратегия на Николай и Елеана Паришеви за развитието на тази важна част от социално-икономическата сфера на регионалната политика и икономика.

 

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Френски стил и класика във визията на хотел “Parish”