Published On: сб, дек. 7th, 2013

Хотел “Parish” приема гости

Новият френски стил хотел “Parish”, който е само на 15 километра от Турция и на 5 от Гърция, вече отвори врати. Тук вече са настанени и първите гости. Функционалните характеристики са едни от най-добрите в този специфичен бранш в туристическия сигмент на региона. Всеки детайл е лично прегледан и одобрен от Николай Паришев, който се слави като перфекционист в личен и бизнес план.

Всички помещения са готови, мекота и изяществото се комбинират с аромат на топлина, убедихме се ние. Тук се набляга на светлите и топли тонове, съчетани със златисти детайли, лилави нюанси на подовото ниво. Всяка стая разполага с достатъчен простор и % на осветеност от естествени източници.

Photo 1

Официалната програма и гостите за бляскавото откриване се води по график за 6-ти януари (Йордановден).

VIP апартаментната зона е комбинация от луксозност, уникалност и удобство.

Най-добре ще се чувстват гостите на хотела, който наемат помещенията, гледащи към стадиона, спортната зала и зелените горски площи под монумента “Кръстово знамение”.

12

Телевизионните приемници са бели, дигитално модулирани и разполагащи с мобилна подвижност, за да е удобно на госта в стаята. Ценовата листа отговаря на всички стандарти за качество и отлично обслужване:

Двойна стандартна стая – 120 лева

Единична стая – 100 лева

Двойна лукс стая – 140 лева

ВИП апартамент – 250 лева

Допълнително легло – 30 лева

3

Паркингът е снабден с 22 места, локацията на обекта е изключителна, той се намира на 30 метра от Околовръстното шосе и на същото разстояние от главния булевард “България”. Външно всичко напомня на Франция със стил “Прованс”, нещо ново за България, нещо което грабва погледите на туристите и гостите на града.

На откриването са поканени кметове и общински съветници, представители на “Ротари клуб”

7, десетки гости от София, Пловдив, Ивайловград, Несебър, Бургас и Стара Загора.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Хотел “Parish” приема гости