Published On: нд, мар. 9th, 2014

Огън покоси четирима търговци в Димитровград

Огън е лумнал на най-голямото тържище. От стихията са изпепелени четири маси от затворен тип на димитровградския пазар. Огънят, обхванал обекти в сектор Г 1, беше погасен преди минути.

Вече е ясно, че пожарът е тръгнал от павилион за продажба на платове и пердета. Плацимъците се разрастнали бързо и са обхавнали съседни три обекта, намиращи от двата края на възпламенилия се павилион.

098

Два екипа на пожарната на Димитровград са участвали в гасенето на пожара. Наложило се е да разбиват павилионите, тъй като са били заключени. Собствениците им са от Меричлери, Кърджали и Пловдив. Преди минути те са пристигнали на място. Тепърва ще изчисляват щетите и загубите, а според очевидци и изгоряла всичката стока и в четирите обекта. Стана ясно, че самите павилиони не са застраховани.

Според първоначалния оглед най-вероятно причина за пожара ще се окаже късо съединение, тъй като във възпламенилия се павилион е установена стопена лампа.

При инцидента няма пострадали. Не се налага отцепване на района около инцидента, тържището продължава да работи, тъй като днес е пазарен ден.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Огън покоси четирима търговци в Димитровград