Published On: пт, окт. 17th, 2014

Fibank отбеляза 10 години на своя клон в Свиленград

Клонът на Fibank (Първа инвестиционна банка) в град Свиленград отпразнува 10 години от откриването си с коктейл. В обръщението си към гостите на събитието, управителят на клона – Стефан Ламбов, изказа своята признателност към ръководството и целия екип на банката:

“Като най-голямата българска банка в страната, ясно съзнаваме и нашата отговорност пред обществото. Преди 2 години целият екип на Първа инвестиционна банка застана рамо до рамо с жителите на Свиленград, за да можем заедно да се преборим с несгодите на съдбата. За мен и моите колеги е гордост и привилегия да работим за такава институция, защото тук личната история на всеки наш клиент, партньор и приятел има значение. Защото ние вярваме, че заедно можем да преодолеем всичко.”

08На събитието присъстваха дългогодишни клиенти, партньори и приятели на клона на банката в град Свиленград, както и представители на бизнеса в региона.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Fibank отбеляза 10 години на своя клон в Свиленград