Published On: вт, сеп. 8th, 2015

Легендата черпи, станаха дядовци с Живко Желев

Игралият в “Берое” Стара Загора през средата на 80-те години футболист Динко Господинов стана дядо. Малката Габриела се роди в понеделник и тежи точно 3,100 кг. Също дядо стана и познатият по бТВ и Нова ТВ Живко Желев, известен с тютюневите блокади на пътища в периода 2009-2014 година.

Двамата видни мустраклии почерпиха в понеделник най-близките си авери от спорта, границата, бизнеса и родното си място.

Легендата вече е дядо, Желев също

Легендата вече е дядо, Желев също, двамата авери черпят от сърце

Най-после доживях да чуя, че съм станал дядо, детето го чакаме в петък, тогава го изписват от Родилния сектор на МБАЛ-Свиленград. Събираме се колегите, отдавна сме обещали с Динко да полеем повода.

Самият легендарен играч на Берое също обясни пред нас, че всичко е било скромно и за него това е една радостно житейско събитие.

Не искаме подаръци и лъскави опаковки, който иска да вземе нещо за спомен на малката, ние със сватанака сме скромни и важното тук е да е живо, здраво и да има бъдеще за него в тази изстрадала България.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Легендата черпи, станаха дядовци с Живко Желев