Published On: пт, сеп. 18th, 2015

(VIDEO) Вижте първи реакциите на жените от арабската зона в София

Това, което става тук, не е България, това е арабска зона, която е част от София. Тук законите ни не важат, правят каквото си поискат, плащат си да са тук и сега това е квартал, който им принадлежи. 

Това обясни жена на средна възраст, на която и се наложи да се скрие в малко пространство, защото на 30 метра от нея стояха тормозителите и, видяхме ние. Тази група от арабски младежи и цигани рекетират минувачите на кръстовището до хостела. Искат пари, препречват ти пътя, ние не сме държава от ЕС, а страна от Близкия Изток.

Така коментира столичанката ситуацията в арабската зона на София. До нея дойде и момиче, което нервно обясни, че често и искат пари, а ако не им даде, може и да я набият. Събеседничката ни има сериозно свръхнервно поведение, което си личи и от изказването и. Каквато и да е като социален статус, тя е български гражданин, това че е отнесла удар от малък нож я прави обект на нападение от лице, което е със статут на бежанец, органите на реда да установят кой е той и трябва ли да е в ареста.

6785

Уж с част от тях сме приятели, но ако не им дам пари назаем, ме плашат, за последно ме нараниха с нож

 

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. […] Жена на средна възраст, която има дом на улица ул.Цар Симеон, обясни разгневено, че група от цигани и арабски обитатели на околните хостели ежедневно нападат местните хора, което е принудило нормалните хора да продадат имотите, чиято цена е паднала тройно за 1 година, защото в тази част на столицата постоянно има криминални прояви. ВИЖ ВИДЕО ТУК […]

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(VIDEO) Вижте първи реакциите на жените от арабската зона в София