Published On: ср, сеп. 23rd, 2015

ГЕРБ са №1 в бюлетината, Манолов с №9, Желев с №3, а БСП е под №2 (VIDEO)

ГЕРБ се явява на местния вот с №1 в бюлетината, а ИК на независимия кмет инж. Георги Манолов получи №9. Това отреди жребия, който днес се тегли в централната зала на ОбА-Свиленград.

Шампионското №1 бе изтеглено от Атанас Атанасов, което хвърли в екстаз представителите на ПП ГЕРБ – Иван Андреев, адв.Георги Еленков и Атанаска Михайлова. Независимият кандидат за кмет инж. Георги Манолов получи №9, което го прави централен нападател в общи тим от съветници и кандидати.  Тук бе Елена Манолова, съпруга на настоящия градоначалник, която с усмивка прие какво е отредил жребия.

НАЦИОНАЛНИЯТ ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ С №8.

От местната структура на ПП ГЕРБ не обявиха нищо пред медиите, те бяха особено щастливи от това №1 и сърдечно приеха поздравления от гражданите на Свиленград в центъра на града. Еленков обеща почерпка за това №1, което изтегли бившият кмет Атанас Атанасов.

Събралият над 430 подписа Живко Желев е №3, това също стана факт, след като бе изтеглено името на ИК и след това номерацията на квадратчето, което трябва да се маркира.

БСП бе представяне от Христо Щерев и Надежда Янакиева. Лидерът на червените проследи спокойно процедурата, като последното име в жребия бе точно на социалистите и след това №2. Целта на червените е да бъдат обаче първа политически сила, заради постоянните си инициативи в града и всички села от Общината.

ДПС в лицето на българския гражданин от сирийски произход Малек Хусеин по жребии получи №7. Това число на последния парламентарен вот бе отредено на ГЕРБ. Христина Бойчева и Николина Пехливанова от силната земеделска структура на ЗС Ал.Стамболийски ще се яви с №4.

Преди нормативната процедура се оказа, че адв. Илко Бабаджанов и адв.Добри Тодев са в сходно облекло, като Тодев допълни, че доста хора го копират и искат да натрупат подобен успешен стаж в юридическото поприще. Лидерът на АБВ е с №6 на вота на 25-ти октомври. От партията са убедени, че ще имат поне 1700 души, които маркират това число в бюлетината. Поне 5 общински съветника ще имаме в бъдещия общински съвет, сподели адв. Тодев.

000777

Адв. Бабаджанов стилен като адв. Тодев

56666

Добри Тодев очаква поне 5 общински съветника в бъдещия съвет на Свиленград

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ето и останалите номера на партии и коалиции, които се явяват на местните избори след близо месец.

000021

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ГЕРБ са №1 в бюлетината, Манолов с №9, Желев с №3, а БСП е под №2 (VIDEO)