Published On: нд, ян. 24th, 2016

Customs News/ Танов: Не ме е страх от Желев и хората му, няма да подам оставка (VIDEO)

Ваньо Танов не се притеснявал от готвените протести в Свиленград, организирани от вечния бунтар Живко Желев и хората му, срещу закриването на митницата, не мислел за оставка.

Гнилите ябълки  в митниците не били останали много – 5-6 в Капитан Андреево.

666666

Една от причините за закриване на митницата в Свиленград е, че трябва да се намали администрацията за сметка на оперативния състав. Това поясни шефът на митниците Ваньо Танов по БиТиВи. Към момента администрацията е намалена с 60 човека, отчете той. Обаче на централно ниво е създадена Дирекция за стратегически анализи и прогнози, която е много важна, увери Танов.

Транспортните и спедиторски фирми също излизат на улицата...

Транспортните и спедиторски фирми също излизат на улицата…

ПРОТЕСТ НА 26-ТИ ЯНУАРИ НЯМА ДА ИМА, ОТЛАГА СЕ ВЕРОЯТНО ЗА 30-ТИ ЯНУАРИ. ПОЛИЦИЯТА НЕ Е ДАЛА РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ПРОВЕЖДАНЕТО НА ПРОТЕСТ В КВ. КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА. ТОВА УТОЧНИ ГЛАВНИЯТ ОРГАНИЗАТОР НА ГРАЖДАНСКАТА АКЦИЯ ЖИВКО ЖЕЛЕВ.

ВИДЕО ОТ БТВ ТУК >>> 

Танов изкоренил родово-политическите схеми на Свиленградската митница

Танов изкоренил родово-политическите схеми на Свиленградската митницаотчете:

ТАНОВ ОТЧЕТЕ:

Борим се срещу корупцията, но тя е наслагвана много години, назначенията са ставали по политически критерии, имало е схеми за отчитане на пари. Аз твърдя, че схеми към ръководството на митницата вече няма. Това, което събират, го събират за себе си. В тази една година не мога да кажа, че има схеми за политически партии. Средствата, които се събират, отиват за “нуждите” на митническите служители.

Кабинетът Орешарски зачеркнал през  2013-2014-та  всиччки положителни неща, направени до този момент. И отново започнал събиране на сериозни суми, насочени към хора по-високо и извън митниците…  Митническите служители били 20 години изцяло подложени на натиск, заяви Танов и продължи: “В последните 6 месеца аз съм дълбоко убеден, че от началник на пункт никой не участва в такива схеми. “Аз съм дълбоко убеден в това” – повтори точно шест пъти шефът на митницата.

6666444

Партийни лидери не го натискали за кадрови въпроси, защото станало ясно, че има принципи, но това не изключвало възможността “под него” да има такъв натиск.

6666

Един от сериозните проблеми бил, че 50 митничари са отстранени от работа, докато трае разследване срещу тях, но това блокирало щатовете – нито можели да обявят конкурс за тях, нито разследваните митничари да работят.

7777

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. джо каза:

    Като отрезнееш , друга песен ще запееш !

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Customs News/ Танов: Не ме е страх от Желев и хората му, няма да подам оставка (VIDEO)