Published On: пт, мар. 25th, 2016

Георги Марков: Европа е със свалени гащи,Европа е ислямизирана

Европа е със свалени гащи, Европа е ислямизирана. Арабската пролет не донесе нищо добро. Не знам в неделя как католиците ще посрещнат Великден и дали няма да има взрив на някой храм. Тази мрачна прогноза направи бившият конституционен съдия Георги Марков. За всичко е виновна Ангела Меркел и нейното протеже Жан-Клод Юнкер. Тя е виден представител на мултикултурализма и неолиберализма. Това са най-тежките болести на Европа. Най-голямото престъпление в Германия беше, че SuperHosting.bgвластите криха пет дни атаките пред катедралата в Кьолн и късането на гащи и сутиени. Меркел командва ЕС чрез своето протеже Юнкер. И сега ще търсят сметка на Виктор Орбан за референдума за квотите. Писна ми всеки ден да слушам тъпизми за общоевропейско решение. Най-големият позор за Европа е да я пази султана на Турция. Бог да прости Европа, разгневи се Марков.

На Меркел и на Франсоа Оланд им мина времето. Германците ходят с надписи: Благодарим ти Орбан и Меркел вън. Оланд е разбиван на няколко пъти в изборите във Франция. Аз не знам как ще се проведе Европейското първенство по футбол. То ще е военно положение. Да отидеш на мач и да ти ходят по задника с автомат. Я иди на мач в Марсилия. Не можеш. Как ще идат германките на плаж? Ми те мигрантите ще им късат прашките във водата. Не трябва да се пеят песни. Екстрадиране му е майката. Всички вън и да ходят да взривяват родините си. Да изнасилват тамошните жени, категоричен беше бившият конституционен съдия.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Георги Марков: Европа е със свалени гащи,Европа е ислямизирана