Published On: пн, апр. 18th, 2016

110 милиона лева влага милиардер до турската граница, наема 2800 служители (FULL HD VIDEO)

Пълноцветна визия в 3D формат бе представена днес в сградата на ОбА-Свиленград. Инвестицията ще бъде най-голямата у нас на мултиплекс-казино плюс мол, това ще и топ вложение на Балканския полуостров. В бъдещия комплекс по разчети трябва да работят общо 2800 служители в различните зали, магазини, ресторанти и атрактивни модули.

Този обект е част от перлената огърлица от веригата “Princess”, която има атрактивни зали и хотели в цял свят.

В града, където 4-ти мандат кмет е инж. Георги Манолов, до момента функционират 8 обекта с хазартна дейност. Също така се изграждат още 7 игрални комплекса, като най-голям засега е този до река Марица. Почти всички са ориентирани към гръцка и турска клиентела, като един от тях ще разчита само на български персонал във всички нива на управление и работа.

Mall

В комплекса ще има и бутик на луксозната марка Прада.

В това ни увери адв. Георги Еленков, който е запознат в детайли с работата по сградата до МБАЛ-Свиленград. Фамалията Паришеви също се включва активно в строителството на огромен атракцион от сферата на игрите на късмета, той е локализиран до френския стил хотел “Париш”, намиращ се на метри от Околовръстното шосе.

0012

Озкан вдига Свиленград в небесата на игрите на късмета.

Покрай новите казина в подем е строителството на сгради, както и на хотели с различен капацитет и мащаб.

Интересно е да се отбележи, че реално най-крупното вложение ще бъде това на Озкан. Новата му инвестиция по подаден в общината план трябва да бъде край село Капитан Анреево – точно между Е-80 на връзката на международния път с автомагистрала „Марица“ на близо 70 декара площ. Персонал ще бъде нает от Пловдив,Бургас, Стара Загора, Хасково, София и Букурещ, научихме ние.

0004

Бъдещият комплекс ще бъде в землището на село Капитан Андреево.

Както е известно, с родената в Беларус красавица Екатерина Шулкевич Озкан бе близо 14 години. Двамата имат четири деца – 15-годишният Кинга, 14-годишният Роял, 13-годишният Суди-хан и 10-годишната Принцеса. Именно така, в чест на момиченцето, се казва конферентната зала в „Краун плаза“ в Минск.

0013

Наследниците на империята на Озкан

Самият милиардер бе дори на футболен мач на стадион “Колодрума” и се заговори за негово спонсорство и потенциално атакуване на “А” група, а от там и на Лига Европа, което е дългогодишна мечта на местната футболна публика.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

110 милиона лева влага милиардер до турската граница, наема 2800 служители (FULL HD VIDEO)