Published On: чт, юни 9th, 2016

Абе Борисов, само за 2-3 часа може да направиш престъпленията у нас под 1%

Защитен свидетел от Несебър е осветлил пред двама криминалисти в Бургас какво се е случило 2 седмици преди големия скандал в оборотното заведение “4 you”, твърди запознат пред сайтът flagman.bg. Според запознати, група от 18 души са били на кратко нощно посещение в Свиленград. Там дни преди 24-ти май е имало лек скандал между местните момчета и гардовете на Очите, но всичко се е разминало с уточняване на процента от оборота. 

България официално се води около 7,2 млн.жители, като може да се оспори това с около още половин милион, защото по лична карта или паспорт са тук, но всъщност отдавна с в Гърция, Италия, Германия, Испания, Англия или САЩ, поне в преобладаващата си част. Та толкова ли е сложно във всяко населено място да се направи таблица с криминалните типове, които са популярни и още са на линия, къде бяла, къде – не.

Не вижда ли Бойко Борисов, а и самата Румяна Бъчварова, че се знаят хората с “Къщи за бързи кредити”, такси “Експрес 088XXXXX”, хотел Розалия и тем подобни обекти, за предлагане на момичета, дрога, пари и рекет от оборотните заведения.

orig

България е част от Южна Италия, дори географски огромна част от работещите към местните-мутри феодали са прикрепени към партньори от Неапол и околностите в Рим, лесно се установява това госпожо Бъчварова, италианската полиция е запозната и може да ви даде ценна информация за случващото се по линията на колите, автоморгите и автокъщите.

Бело

Сега ли разбрахте, че в Слънчев бряг има рекет по улиците, това е така от времето на Георги Илиев и ВИС-2. Тогава не сте била във ведомството, а сте правили в къщи таблици със социологически изследвания, ами като не разбирате от работата на хората на терен от МВР, та направете кой и къде граби, бие, тормози, рекетира, убива, пребива и шамари забива.

Ние сме малка територия, вижте една Сърбия, там преди 4 години вкараха всички едри и средни риби зад решетките. Земунският клан е пример за това, но трябва ВОЛЯ, СИЛА И МАЩАБ, явно е че с Вас няма как да стане това.

Кражбата на близо 1,9 млн.лева от пощата в Хасково също е професионална работа, но защото е аматьорски пазена.

Пощата

В областния град и околностите от години се знае за една групичка, която си върти едни пари от една граница с протекцията на висши магистрати, това също ли не е известно на МВР. Защо спите, ами не ги бутате за по 48 часа на седмица зад решетките, винаги има за какво, питат от форума стотици читатели.

888

Докато залагате на пенсионери и хилави гардове в тези областни СОТ-ве, работещи за 420-500 лева ще е така, тези белокоси старци се напикават от учениците в горните класове през голямото междучасие в двете най-големи гимназии в Хасково, да не говорим от няколко момчета, трениращи в залата.

При това топящо се население в България, какво има да се направи една система за профилактично задържане по 48 часа в ареста на най-популярните лица на ъндърграунда. А обяснението за скандал за паркоместо е за най-малоумните читатели на вестниците и сайтовете у нас.

images (1)

Няма как една група от 40 човека да ходи предварително облечена с яки жилетки и хладно оръжие на среща с друга, която пък е с пистолети. Това може да го вярват наивниците в някой запустял американски град от южните щати, където от скука трепят по цял ден мухи с вестник.

Ето и какво точно се случило, според свидетеля:

Свидетел от Слънчев бряг разказва всичко по време пред органите на реда в областната дирекция в Бургас:

“Митьо Очите беше в Свиленград преди балотеве с хората си, отиде на среща в един нощен клуб, поиска процент, имаше свада, но после се разбраха, след това е бил в Хасково и Бургас”.

1. Зетя на Митьо паркира пред ресторанта, в който спират по принцип хора на Бай Миле от София и Самоков. След като е наритан казва че е зет на Митьо. Управителят му казва, че е е*ал Митьо и пак го наритва, после гони него и щерката на Очите.

2. Зетя разказва на Митьо случката.
3. Митьо го удря на чест и отива да пребие лично управителя на заведението, като с него са били Магарето и Сашо (Митьо ходи винаги с бронижилетка на публични места). От 2 години има търкания между бившите части на ВИС-2 и СИК, Очите е в топли връзки с остатъците от империята на Георги Илиев, което се знае и от РПУ-Несебър!
4. Докато са пътували към ресторанта организира гавазите из целия комплекс да отиват с брадви и бухалки във въпросния ресторант, за да го потрошат, след като бъде пребит управителя, който от години го дразни с камиони и булдозери.
5. Не са очаквали обаче, че ще бъдат посрещнати със стрелба…
6. Част от въоръжените с тесли, ножове и секири са нафиркани от стимуланти, едва се сдържат при първия разговор, внезапно един от тях замахва, а след това и още трима, след това се чува изстрел, стрелят трима от гардовете на Божо…
7. Очите е прострелян на пет места, другият до него Сашо умира от втория изстрел към него, преброени са 30 гилзи

Таблици, желание, мащаб и системност на действията. Само така ще върнете доверието на хората в силата на МВР. Ако трябва и затвори да се изградят нови, 3 в Южна България и 3 в Северна България, че към настоящия момент е доста тясно, видя се и от последните записи на карцера в Белене.

НФСБ

Млад мъж от Стара Загора, който е работел за собственика на ресторанта „4 you” в Слънчев бряг е сред заподозрените. Той е човекът, който е прострелял смъртоносно Александър от обкръжението на Димитър Желязков – Очите. Но до момента няма сигурна яснота по случая.

До момента има пуснати за издирване от МВР 8 лица:

– БОЖИДАР ГЕОРГИЕВ КУЗМАНОВ, 33 годишен от Пазарджик

– МАРЧО АНТОНОВ МАРКОВ, 30 годишен от Поморие

– РАДОСЛАВ ВЕСЕЛИНОВ ДИМИТРОВ, 26 годишен от Плевен

– СИЛВИ ОЛЕГОВ НИКОЛАЕВ, 42 годишен от Монтана

– ИВАН СИМЕОНОВ ТЕРЗИЙСКИ, 30 годишен от с. Ивайло, общ. Пазарджик

– ДИМИТЪР ИЛИЕВ НИКОЛОВ, 34 годишен от Несебър

-ГЕОРГИ МИХАЛОВ ИВАНЧЕВ, 31 годишен от Дупница

– РАДОСЛАВ ЯНКОВ ПОПОВ, 28 годишен от Самоков

Izdrivat-se-sunny-gun

Оръжие е намерено в двама мъже, които са задържани непосредствено след инцидента в ресторанта. За експертиза вече са предадени извадените от тялото на убития куршуми, както и проектилите, пронизали самия Желязков.

Собственикът на „4 you”, чието първо име е Божидар, държи още една известна дискотека, както и няколко магазина. Известно време той е работел за вдовицата на Бай Миле – Силвия Панагонова, която наследи хотел и търговски обекти в комплекса. Но след това се е дръпнал и е започнал свой бизнес.

Все още животът на простреляния снощи Димитър Желязков – Митьо Очите е в опасност. Представителят на ъндърграунд средите претърпя тежка операция. Тя е била свързана със сложна интервенция в малкия таз, по-точно – разкъсан пикочен мехур.

mutra

Разследването по случая продължава. Премиерът Бойко Борисов увери, че се работи с пълна сила и очаква до края на деня да има задържани.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Абе Борисов, само за 2-3 часа може да направиш престъпленията у нас под 1%