Published On: чт, мар. 30th, 2017

Вдъхновяваща византийска реч на Цветан Цветанов пред небесносиния актив на ПП ГЕРБ (VIDEO)

В поредицата от анализи, коментари и оценки на отминалите извънредни парламентарни избори, дойде време да направим един паралел.

Реч от вътрешен форум на ПП ГЕРБ, която масовите читатели, не са виждали никога. Как ние се сдобихме с нея? Това ще попитат мнозина, е лесно е, ако имаш хора в партията на Небесносините.

Това е един своеобразна съпоставка между великата реч на император Константин IV Погонат. Той прави това пред своята най-добра 60 000 армия, точно преди битката му срещу българите пред дървеното укрепление на Хан Аспарух до Дунава – Онгъла.

Вижте една надъхваща реч,записана от византийските хронолози, която чухме от устата на главния мотор и идеолог на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов в зала “Арена-Армеец”.

“Потомците на онези, които победиха Бойко Борисов на президентските избори през есента на 2016 година, биха го изобразили като бездарен държавник, но да си признаем по съвест той бе истински лидер на последното десетилетие привел България пред гибелни протести и сътресения. Ловък, непроницаем и хладнокръвен владетел на тези земи, сражавал се на 4-те политически посоки, изковал 10 победи за своята небесносиня армия, обсипана със звезди. Борисов постигна 11-та победа , която изглеждаше невъзможна за повечето противници и бивши партньори в дясно, които не го харесваха. Той отклони депесарското желание за участие във властта, чрез Цветанов и Местан разцепи типичните им региони на две. Така той направи решаваща намеса в историята. Тя му предаде оправдано самочувствие на държавник и отличен стратег.”

(Хроноист Михаил Сирийски) 681 година от раждането на Христа

“Бойци и симпатизанти на небесносинята империя на ГЕРБ и на Христа (Бойко Борисов). Ако днес ние сме тук принудени, не варварската сила на Корнелия Нинова, тя никога не е била истинската заплаха за партията ни. Кой от нас не е воювал против червените варвари, кой не се е прибирал триумфално след битките с тях, но скитници и крадци в дясно (Христо Иванов и Радан Кънев) се промъкнаха в дома ни, докато господаря Ви се бe залисал с онези бесни псета от различните депесета, бич за последните 27 години. Те също бяха отново победени от вас и така дойде време да прогоним червените пришълци, дето заседнаха в нашия дом. Къде и кога се е чуло и видяло червени варвари на свобода в гербаджийските предели. Ще попитате: Защо нашия Василевс Цветанов поведе 60 000 членове на Небесносинята империя срещу тъй жалък враг. Отвръщам Ви: За пример, наказанието, което ще наложим на тези езичници днес, които не вярват в Христа (Бойко Борисов), нека бъде поука за останалите партийни езичници. Жив социалист не бива да остане подир боя. Няма да позволя никому отсам Истъра да не признава власта ни и да не ми плаща дан. Бог (Бойко Борисов) избра нас за оръдие на своя гняв. С Бойко и ЕНП напред.”

Овации, удари на мечове и копия по щитовете, вдигнати сини знамена с икони на Бог Бойко и викове ПОБЕДА!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Вдъхновяваща византийска реч на Цветан Цветанов пред небесносиния актив на ПП ГЕРБ (VIDEO)