Published On: пт, мар. 31st, 2017

ФК “Свиленград 1921” тръгна напред, 4 поредни срещи е без загуба

Ясно е едно, местната футболна формация на Свиленград 1921 ще бъде фактор в разпределянето на първите 5 места в ЮИ “В” група. 

Обновеният тим има само една загуба и то в Карнобат с 3:0 на 25 февруари като гост. След това тоталната промяна показа, че Иван Пехливанов и екипа му са работили правилно с назначаването на нов наставник, точно от Карнобат.

Със сигурност Раковски 2011 ще разчита на контратаки и силно затваряне пред вратата си.

Следва трудна победа над Елхово с 1:0, а след това и две равенства 1:1. Първото като гост в долината на ТЕЦ-овете срещу Миньор в Раднево, а след това също Х срещу силната формация на “Ураган” (Бояджик).  Класическата победа в регионалното дерби с Любимец с 3:0 доказа, че Иван Пехливанов е прав за силата на тима.

“Целта ни е ТОП 5, с този тим може да постигнем това, вярвам в момчетата и треньорската смяна е довела до по-добро настроение в състава ни.” Това обясни преди дни президентът на клуба.

На първо място в тази група е “Марица” (Пловдив),а втори е “Загорец”, който се води втори тим на Берое. В събота на Колодрума пристига ФК “Раковски 2011”. Този тим едва ли ще бъде сериозен противник на кариоките, очакваме победа с 2:0 или 3:0.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ФК “Свиленград 1921” тръгна напред, 4 поредни срещи е без загуба