Published On: чт, апр. 6th, 2017

Космическа иновация с Galaxy S8 (VIDEO)

Време е за нещо нова от света на смартфоните, продукт от ново поколение, достоен за сагата Star Wars.

Компанията се завръща на пазара на смартфони от висок клас с новия Galaxy S8. Тя представи новия си топ модел в Ню Йорк, като обеща, че през 2016 г. е научила много ценни уроци и е осъзнала, че е време за сериозни промени.

Според Samsung хората вече са приели за даденост много от функциите и възможностите на смартфоните. Затова иска да направи промени навсякъде. Новият S8 няма да се дефинира от правоъгълника, обяви Samsung. Смартфонът отваря вратата към по-разчупените модели от серията Edge. Дисплеят му е извит около ръбовете на корпуса. Такъв е и на двете версии на модела – S8 и S8+.

Технологичните гиганти спешно затягат сигурността

Основната разлика в двата модела е в размера на дисплея. S8 Използва 5.8-инчов панел, докато S8+ – 6.2-инчов. И двата използват безрамкови дисплеи с извити екрани, а 4-те ръба са заоблени. Целта е цялата лицева повърхност да бъде едно цяло. S8 се сбогува и с бутона на предния панел. Всъщност, той вече е под самия дисплей. Samsung го нарича “безкраен дисплей”. Гърбът на телефона е стъклен. Там е преместен сензорът за пръстови отпечатъци.

Амбицията на Samsung е проста – “да променим фундаментално начина, по който използвате телефона си”.

Всъщност, подобни амбиции се казват на почит всяко представяне на смартфон. Samsung този път е уверена, че ще го постигне заради множеството новости в Galaxy S8.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Космическа иновация с Galaxy S8 (VIDEO)