Published On: чт, апр. 6th, 2017

HP Spectre x 360 with pen and 4K display (VIDEO)

HP отново върна искрите в погледа на масовите потребители. Моделът е истинско предизвикателство за нет маниаците.

HP също представи нова серия от устройства по време на изложението CES и сред тях има някои интересни предложения. Например новата версия на лаптопа Spectre x360 с 15,6” дисплей, която е малко по-дебела от своя предшественик (от 15,9 мм на 17,8 мм), но това е позволило на компанията да увеличи капацитета на батерията с 23% за по-дълго време на автономност.

Това е важно, защото устройството е налично само с 4K дисплей, а по-голямата батерия осигурява време за работа от 12 часа и 45 минути, което е сравнимо с това на миналогодишния модел с 1080p екран.

В същото време компанията е успяла да свие ширината на корпуса на лаптопа, който е получил процесор от новата серия Intel Kaby Lake до Core i7. Устройството може да бъде конфигурирано с 16GB RAM, 1TB SSD и с графична система Nvidia GeForce 940MX.

Продажбите му в Европа започват от края на този месец на цена от 1599 евро.

HP обновява и 13-инчовата версия на Spectre x360 с процесори Kaby Lake, а освен това ще започне да предлага опция за дисплей с 4K резолюция. X360 версия получи и предназначения за бизнес потребители EliteBook Folio, така че неговият дисплей вече може да се завърти на 360 градуса и да се ползва като таблет. Устройството има батерия за 16,5 часа работа и може да бъде конфигурирано с 4K дисплей, инфрачервена камера за системата Windows Hello и стилус. Продажбите в Европа стартират от края на този месец на цени от 1099 евро.

Сред другите новости от лагера на HP са обновено издание на компютъра Sprout Pro, който е предназначен за 3D моделиране и ще е на пазара през март; извит геймърски монитор Omen X 35 с диагонал 35” и със съотношение на страните 21:9, който ще се продава от април на цена от 1299 евро; и нова версия на Envy Curved All-in-One с 35” извит дисплей, който ще е на пазара в Европа на цена от 1999 евро. 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

HP Spectre x 360 with pen and 4K display (VIDEO)