Published On: пт, апр. 14th, 2017

Великденски подарък, Свиленград 1921 излапа с 3:1 “Първомайското хорце”, качва се на 7-мо място

Неочаквано за домакините в бяло и черно от ФК “Борислав”, но логично за техните съперници се случи – гостите от Свиленград грабнаха трите точки в един напрегнат и пълен с голове мач от първенството на “В” ЮИ футболна група. Резултатът можеше да е повече от това 1:3, но късмет споходи този път вкусното “първомайско хорце”, което стана вече любим продукт в менюто на “южняците” в жълто-зелено.

С тази победа играчите от града на двете граници се заковаха 7-ми, като през февруари бяха дори 10-ти. Това е подарък за Великден на всички привърженици от ФК Свиленград 1921, в следващия кръг идва на “Колодрума” втората формация на Верея.

ОЧАКВАЙТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВОЯ НА МАЧА В СЛЕДВАЩИТЕ МИНУТИ >>> ТУК 

Гостите от Стара Загора са в зоната на изпадащите с актив от едва 28 точки. В друг сблъсък на зеления терен от региона ФК Любимец изненада всички футболни анализатори и победи един от най-силните тимове в групата – “Ураган” (Бояджик) с 2:1. Ето и класирането до момента:

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Великденски подарък, Свиленград 1921 излапа с 3:1 “Първомайското хорце”, качва се на 7-мо място