Published On: пт, апр. 14th, 2017

Прилив на експерти към Христо Бозуков, ако той поиска от Танева

Категорично екипът на проф. Бозуков и не само неговият, винаги има полезност да чуе експертно мнение, да чуе друго и сам да стигне до решението за това кое е най-доброто. Това коментира пред журналисти министърът на земеделието и храните в кабинета „Борисов“ 2 след среща със служебното правителство. Попитана дали е готова да окажете помощ с експерти и в момента има ли индикации, че екипът на проф. Бозуков се нуждае от такава, Танева коментира, че категорично са готови и разполагат с допълнителни експерти, така че да се защитят тезите и да представят мотивите за вземане на определени решения.

„Трябва винаги да има диалог. Земеделието не нито червено, нито синьо. Това е един отрасъл, който се развива с много бързи темпове, който е конкурентоспособен и един от отраслите, които е с растеж всяка година. Изключителна отговорност е да управляваш този сектор по начин, по който тези трендове да продължат, а не да стресираме системата, поради политически реваншизъм или политически задачи, които са ни спуснати и трябва да ги решим. Днес беше първата ни среща“, посочи тя и добави, че има средства и резерви за отваряне на мерки.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Прилив на експерти към Христо Бозуков, ако той поиска от Танева