Published On: пт, апр. 21st, 2017

Динков поиска компенсации, хасковските компании със загуби заради урановата вода

Само инж. Никола Динков защити жителите на Хасково и фирмите там, които заради наличието на радиоактивна вода търпят загуби. Населението в засегнатите квартали ще ползва друг източник на живителната течност, но тръбите са старите, какви мерки ще се вземат в краткосрочен и дългосрочен план, за да се реши този тревожен проблем. 

На това се спря народният представител от “БСП за България” от 29-ти МИР-Хасково в изказването си в петъчния парламентарен контрол. Въпросът бе поставен на вниманието на служебния министър на регионалното развитие и благоустройството Спас Попниколов.

Само инж. Динков поиска реални действия заради истерията с урановата вода у нас!

След това инж. Динков се спря и на проблемите на малкия и средния бизнс, който търпи загуби от 3 седмици насам, след като се отказват поръчки от външни контрагенти.

Какви мерки ще вземе правителството, за да се компенсират тези фирми, попита социалистът от трибуната на Народното събрание. 

Спас Попниколов

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Динков поиска компенсации, хасковските компании със загуби заради урановата вода