Published On: вт, апр. 25th, 2017

Френски студенти възхитени от земеделския министър Христо Бозуков

Нападки, остри думи, искания за оставка, заплахи със стачки, закани за блокирани пътища, е, французите или една малка част от тях харесват и оценят правилно работата на екипа на проф.д-р Христо Бозуков. Не може всичко да е черно, всичко да е в сиви краски и да мразим. Това ли трябва да привим всеки ден, в битието си, да търсим вината от разпределенията на субсидиите в чуждия двор, в другия, този който трябва да поеме товара на собствената ни недостатъчност и непочтеност. 

Всички фермери са чисти като сълза, те не купуват крадено гориво, те не изкупуват тютюн по 2 лева от ромите, а после го препродават на Булгартабак за 5! В село Книжовник и някои други села около Мустрак знаят как става това с години.

Младите хора писаха Отличен 6 на Бозуков и екипа му

Ами далавери с контракти от Фирма А през Фирма Б и разлики в цените по фактури и тези в действителност, това не е ли видно, а трябва да се прави все виновен Министър Х и Eксперта Y. Нека реално погледнем какво прави Бозуков в МЗХ. Да, има вижда се, че ДПС си остава основен фактор в този ресор, както и в ДАНС. Моделът КОЙ върви гладко, каквото трябва се прави, за да оцелее триото Борисов – Цацаров – Пеевски. Скандалите на тази тема се замитат като стърготини в дърводелски цех, а народът скоро ще усети сметките за парно, ток и газ, октомври иде, а и протестите тропат на вратата, гладът е по-страшен от тока.

ФРЕНСКИТЕ СТУДЕНТИ ИМАТ СВОЙ ПОГЛЕД НА НЕЩАТА В МЗХ, ОТ ДРУГА ГЛЕДНА ТОЧКА

Танева хубаво ожъна парите от МЗХ за екстри

Това си пролича от Управителният съвет на Френско-Българска Селскостопанска Асоциация. Тя изказва сърдечни благодарности на Министър Бозуков за приема на групата френски студенти.

“За мен беше истинско удоволствие срещата с тези млади хора” , каза някогашният мотор на НКТБ, след като ги запозна с договорите за сътрудничество в областта на селското стопанство с френското Министерство на земеделието и отговори на въпросите им.

Така приключи 8-дневното учебно пътуване на възпитаниците на Институт Сандар. Богатата програма включваше посещения на научни институти, Аграрния университет в Пловдив, ферми и концесионери на земеделски машини.

На среща в голямата зала на МЗХ

Студентите си тръгнаха с прекрасни впечатления от красивата ни страна, от гостоприемството на хората и с намерения за продължение. Някои ще дойдат на стаж, други – на ваканция, а всички ще разказват на колеги и роднини за България и научното светило в тютюна проф. д-р Христо Бозуков.

Ясно е едно, Бозуков е поне две класи по-добър от бремената Десислава Танева, която украси своето управление с много PR и топли чувства в стил Господин Живко. Закупи ли скъпи лимузини 4 X 4 за който и където трябва, а ? Колко пари се пръснаха за екстри, от които печелят само VIP ловци и близки авери на модела КОЙ???

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Френски студенти възхитени от земеделския министър Христо Бозуков