Published On: нд, май 7th, 2017

900 лева заплата в Хасково, търсят работници, нова компания прави авточасти

900 лева заплата на човек, допълнителни бонуси, но все пак има недостиг на работна ръка.Заводът е на голяма интернационална компания за авточасти, като се нуждае от 350 работници в Хасково, съобщи управителят на фирмата инвеститор Петър Зарев.

От 9 май започва наемането на работници. Завода е разположен в бившата текстилна фабрика „Мануела“. Пълният си обем на производство завода ще достигне до две години. Предвижда се от 1 юни производството в Хасково да стартира със 100 работници. Първите наети ще бъдат изпратени на обучение в Смолян, където е другият завод на фирмата, която е част от Ариете груп.

Фирмата има представителства в Чехия и Словакия. В България има база в Смолян и Пазарджик. Фирмата работи в България от 2013 г.

В Хасково инвеститорът е наел производствено хале на площ от над 5 декара. Там ще се сглобяват ръчки за мигачи и чистачки и целият модул на волана на автомобили като Форд, Даймлер Крайслер, БМВ, Бентли, Алфа Ромео. Предвижда се да се работи на три смени в 24-часов режим.Инвестицията в Хасково е за около 1 милион евро.Производството е чисто, не вреди на околната среда. Не изисква голямо физическо натоварване.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

900 лева заплата в Хасково, търсят работници, нова компания прави авточасти