Published On: чт, май 11th, 2017

Дечев като Жозе Моуриньо, засега без заместници, но умува над нови имена

В България доживяхме да чуем реплика 1 към 1 като тази на Жозе Моуриньо, който изрече на 90% същото изречение, след като се върна начело на Челси преди повече от 2 години. „Връщам се на поста областен управител с увереност, защото знам какво трябва да се направи за региона и мога да го направя.” Тук обаче разликата, е че младият политик е държавен наместник, а при Моу, че е мениджър с увереност в успеха на лондонският гранд.Това заяви при встъпването си в длъжност новоназначеният областен управител на Хасково Станислав Дечев. Той посочи, че основните приоритети в работата му ще продължат да бъдат стимулирането на икономиката в региона и намаляване на безработицата. Дечев припомни, че с негово съдействие и благодарение на сътрудничеството между държавната и местна власт в района на Хасково и Димитровград вече се случват няколко сериозни чуждестранни инвестиции в производствени предприятия, които ще разкрият много нови работни места.


Станислав Дечев изрази недоумение от информацията, предоставена на президента Румен Радев за строежа на възпрепятстващото съоръжение по българо-турската граница. „Не разбрах защо на Президента е била дадена информация, че се строи едноредова, а се плаща за двуредова ограда, при положение, че всички документи и процедури са прозрачни. Те са публикувани на сайта на Областна администрация-Хасково и не виждам какво в тях е накарало Президента Радев да каже тези неща. Още повече, че изказването му се случи в присъствието на служебния областен управител Минко Ангелов, който 3 месеца строи част от оградата, и на бившия областен управител Добри Беливанов, при когото стартира строителството й”, подчерта Станислав Дечев.

Пред журналистите областният управител заяви, че има идея кои и колко ще са заместниците му, но окончателното решение ще стане ясно следващата седмица.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Дечев като Жозе Моуриньо, засега без заместници, но умува над нови имена