Published On: пт, май 12th, 2017

Нищо не е приключило и нищо не е свършило …

“Нищо не е приключило и нищо не е свършило”, заявява Слави Трифонов в открито писмо до медиите и народните представители. 

Тази сряда от ГЕРБ внесоха предложения за промени в законодателството. От управляващата партия предлагат да има мажоритарен избор в два тура с абсолютно мнозинство, а партийната субсидия да стане един лев на глас. 

Слави Трифонов не излезе днес пред парламента, но коментира: “Началото на приемането на волята на 2 милиона и половина българи бе дадено днес и сега ще стане ясно дали това е театър, с цел трупане на народна любов или са реални действия, с цел приемане на мажоритарния избор в два тура, намаляване на държавната субсидия на един лев и задължително гласуване на избори и референдуми”

“От действията на депутатите през следващите два месеца ясно ще се види кои са там, за да работят в интерес на хората и кои са там, за да работят за своя собствен интерес”, смята Трифонов. 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Нищо не е приключило и нищо не е свършило …