Published On: пн, май 15th, 2017

Гигант подхлъзна “южняците” в Съединение с 1:0

Тимът на Гигант удари по амбициите на ФК Свиленград 1921 за нещо повече през този сезон. Финансово обезпечени, напълно готови с оглед базата и условията, но от 6 мача без пълен актив от 3 точки.

Навън този тим в зелено-черно трудно успява да се мобилизира и извлече ползи от открилите се шансове за нещо повече от равенство.

Тимът на президента Иван Пехливанов има отбелязани едва 3 гола в 6 двубоя и актив от само 2 точки. В класирането южняците се свлякоха на незавидното 11-то място, само с 40 точки. 

Съседният Любимец 2007 също е в дъното, точно на 15-та позиция със 7 пункта по-малко от далеч по-добрия тим на Свиленград. Този път Верея II удари с 4:0 формацията на Сталев, който е абсолютен рекордьор за възрастта си в трета дивизия. Скромният тим на Любимец винаги е бил симпатичен на феновете в България, още като влезе от Б в елитната А група.

До края на първенството остават само 2 двубоя. На “Колодрума” ще акостира 5-тия “Атлетик” (Куклен) на 20-ти май, а след това приключваме сезон 2016-17 с гостуване на най-неприятния тим – Асеновец (27.05).

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Гигант подхлъзна “южняците” в Съединение с 1:0