Published On: вт, юли 25th, 2017

Владимир Путин и Доналд Тръмп просто говореха по време на вечеря

Министърът на отбраната на САЩ Джеймс Матис заяви пред репортери, че медиите вдигат „твърде голяма врява“ относно срещата между президента на САЩ Доналд Тръмп и на Русия Владимир Путин по време на вечерята на срещата на високо равнище на Г-20, състояла се по-рано този месец в Хамбург, която пресата определи като „тайна и необявена“, предаде American Military News.

„За бога, той просто си поговори с Путин. Оставете ме на мира“, заяви Матис. „Когато хората седят до представители на другата страна, след като са провели преди това с тях двучасов разговор, разбира се, че пак ще говорят“, добави той.

„Бил съм на стотици подобни вечери, дами и господа, и при такива се седи и се говори, защото на човек не му се иска да седи там и да му е скучно, докато яде гъши дроб“, уточни министърът. 

Някои медии разкритикуваха Тръмп заради втората среща с Путин. Но самият разговор между президентите се оказа неформален по време на официалната вечеря на събитието, на която са присъствали десетки хора. 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Владимир Путин и Доналд Тръмп просто говореха по време на вечеря