Published On: вт, авг. 22nd, 2017

Светкавично всички водещи, репортери и директори на бТВ и Нова на детектор на лъжата

Вихри се кампания за корупцията в няколко големи национални медии. Фокусът е върху бТВ и Нова ТВ. Васил Иванов може да е правил грешки, но не само от него идват силни сигнали за вземане на крупни суми не под масата, директно на бюрото, за да бъде излъчен или неизлъчен даден материал.

Най-удачният вариант се оказва този от Израел – детектор на лъжата и тотално разнищване от НАП, ДАНС и Прокурор №1 за изнесената информация за имотите на Ани Цолова (б.а. близка в началото на кариерата си до Сергей Станишев и Си

1 минута по бТВ е 3 000 лева, ако искаш, може и повече, ако имаш…

меон II) и анемичния Виктор Николаев от Разград. 

Неподкупните, те са майсторите на театралното творчество

Как действат в копи-пейст медиите от частния сектор на телевизиите, ето как, защото от 1999 година наблюдам т.нар. преки включвания и кратки репортажи от прованса.

 1. Кмет (депутат, бизнесмен или областен) има събитие от календара на даденото място. Поне за Хасковска област важи с пълна сила. Точно той или тя чрез ПР-а, се свързват с регионалните коренспонденти, за да отразят зарязването на лозята до Маджарово. Ей, ама как така от всички музикално-танцувални събития, точно от този красив край на Родината.Ами ето как, става бързо, вкусно и лесно. Екипът дава заявка до ТВ-майка в София, от там знаят тарифата. Почва от 3000 лева за минута, може да удари и 5 бона, ако депутата Х си поръча на Екип бТВ Y минути в първите 10 минути на централната емисия. Лично става това, не чрез мейли, прессъобщения или разни формуляри. 

  Срещи в личен план, после става лесно, може и вила в Гърция да си купиш с лекота…

 2. Снимането отнема 20 минути, екипа с малката корейска сглобка, наречена автомобил отпрашва до местната апаратна, кадри, синхрони, надписи и всичко е в София, пратено по суббуфера, който компресира HD формата с много голям обем на папка, там, в монтажната на бТВ се разкомпресира и всичко е точно и ясно. 7-8 подобни отразявания правят едни 50 бона, поне да бяха сложили през тези години от бТВ надпис ПЛАТЕН РЕПОРТАЖ. Как да го сторят, като официално нищо не се отчита в счетоводството на медията. Всичко върви по веригата от А до Я. Парите се пръскат от екипа на областния център Х до водещия на емисията Y. Няма пряко включване или репортаж в сутрешните подмазвачески предавания, ако не се плати, добре,

  Почва разследване, после втора част не се излъчва, зрителите явно забравят лесно, но не и колегите от другите медии….

  ако трябва и искат да бъдат чисти пред зрителите, нека водещите, репортерите и директорите да се подложат на детектор на лъжата, не струва милиони този достоен тест за факлоносците на истината.

3. Въпрос към водещите и популярните лица от екрана: Ходите ли на частни срещи с управленски фактори, подплатени с пликове, не с банкови документи за прехвърляне на суми по законен начин, вземате ли пари в брой, хиляди на плик, излезте и разкажете, няма как да си признаете мили, няма, такава е ситуацията в Блатото, т.е. Благото за Вас.  Какво правите близо до Солун, на едно малко ресторантче, точно до кея, там с едни избягали от България, или поне криещи се от камерите хорица, после си тръгвате доволни с усмивка до ушите…

Нова е инструмент, не медия, директорите правят пари от това, келепир има в тази работа…

Същото това се ползва и за спиране на

На Михнева цената е 10 000 лева, може в евро, по курса на деня

Разследване част 2, ако е имало Разследване част 1. Стари методи, от времето на Михнева, същата често имаше срещи в Южния парк по нощите, за да гушка по 10 бона от куриер, който е пратен от Митничарите, тя знае кога и къде….

Автор: Велко Велев

Displaying 1 Comments
Have Your Say
 1. Зрител каза:

  Велко, ти сериозно ли се напъна да съчиниш тая фантастика. Нищо вярно няма в това, да не говорим, че може да бъдеш осъден. Много си далеч от това как се случват нещата в телевизиите, особено когато става въпрос за регионални новини.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Светкавично всички водещи, репортери и директори на бТВ и Нова на детектор на лъжата