Published On: ср, окт. 25th, 2017

Инж. Асен Дойчинов от Холандия: Тук лица като Борисов и Пеевски щяха отдавна да са в затвора с огромни глоби

Двете ключови фигури, обект на обществено внимание в България – Бойко Борисов и Делян Пеевски, са тема на разговор и сред българската общност в Нидерландия и Белгия. Случващото се у нас с преразпределението на държавния бюджет, обществените поръчки, източването на КТБ и още куп социални рани, поддържани от управляващата шайка, са основен акцент в краткото, но съдържателно изказване на един от най-добрите български експерти в сферата на Логистика и транспорт в Северен Брабант, Нидерландия. Инж. Асен Дойчинов е роден в София, завърша с пълно отличие специалност в машиностроенето, по-късно започва работа в Кремиковци,където бързо става и синдикален лидер на КТ Подкрепа. През периода 2012-2014 година работи като ръководител на охранителен екип, който пази спокойствието на живущите в част от VIP комплексите в Драгалевци, кв.Манастирски ливади и Младост 4. 

Той категорично е уверен, че всички от управляващите ще бъдат подведени под отговорност от бъдещото променящо се политически статукво.

Кметове, които получават пари в плик от фирми, работещи на тяхната територия, изпълняващи поръчки или проекти, то незабавно трябва да бъдат подведени под отговорност, а при установени злоупотреби трябва да влязат и в затвора, споделя в предварителния ни разговор инж. Дойчинов.

Ето какво сподели той пред нас:

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Инж. Асен Дойчинов от Холандия: Тук лица като Борисов и Пеевски щяха отдавна да са в затвора с огромни глоби