Published On: пт, окт. 27th, 2017

РКЦ Валвайк с първа победа в шампионата с 1:0, съдията даде 4 минути продължение за гол на гостите

Изключително зрелищен мач сътвориха старите съперници от Южна Нидерландия – РКЦ Валвайк и Дордрехт. Гостите излязоха в зелено-бял спортен екип, за да счупят негативната тенденция да губят на този стадион в три поредни години.

Срещата започна с натиск на гостите, които на няколко пъти можеха да открият резултата. Все пак в Делиан Сайс в 37-ата минута откри след асистенция на Воскамп, като бутна топката от почти нулев ъгъл под напречната греда на Фий.

Втората част също бе невероятна като бързина и атаки към двете врати. Този път познатия и в Левски Сержиньо Грийн не влезе в игра, въпреки че бе на резервната скамейка. Воскамп и Бегерман също можеха да отбележат, но коженото кълбо мина на сантиметри от рамката на зелените. 

Реферът явно поиска да се получи друг резултат на светлинното табло и бързо реши даде безумните 4 минути продължение, което изнерви играчите на домакините. Това предизвика и гневната реакция на наставника на Валвайк Ван Ден Берг. Все пак това 1:0 остана да грее и след последния съдийски сигнал за край на този пореден мач от първенството на втората по сила футболна лига на Нидерландия – Eerste Divisie

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

РКЦ Валвайк с първа победа в шампионата с 1:0, съдията даде 4 минути продължение за гол на гостите