Published On: пт, окт. 27th, 2017

HAWALE Geld versturen / Eindhoven

Geld versturen via Hawale is heel eenvoudig. Wij hebben in Nederland meer dan 300 agentschappen waar u terecht kunt. Hierdoor is er altijd wel een agentschap bij u in de regio te vinden. Hieronder vindt u uitleg over hoe u geld kunt versturen via Hawale.

1. Zoek een Hawale agent in uw omgeving

U kunt heel eenvoudig via de website op zoek gaan naar een Hawale agent bij u in de omgeving.

2. Verzamel de nodige informatie

Wanneer u geld wilt versturen via Hawale, dan heeft u enkele zaken nodig. U dient uw legitimatiebewijs mee te nemen. Dit mag een paspoort, een identiteitskaart of een nationaal rijbewijs zijn. Daarnaast heeft u de gegevens van de ontvanger nodig. U moet de locatie van de ontvanger overleggen en u heeft de naam van de ontvanger nodig zoals deze staat aangegeven op het legitimatiebewijs van de ontvanger. Uiteraard dient u het te versturen bedrag mee te nemen en een bedrag om de transactiekosten te voldoen.

3. De transactie verrichten

Wanneer u op de locatie van Hawale bent, dan kunt u bij de agent een formulier invullen om de overboeking in gang te zetten. U overhandigt de agent het ingevulde formulier, het geldbedrag dat u wilt versturen en het geldbedrag voor de transactie. De transactie kan worden verricht.

4. De ontvanger informeren

U ontvangt van de agent een bon waarop het referentienummer van de transactie staat vermeld. De ontvanger heeft dit nummer nodig om het geld op te kunnen halen. U dient ervoor te zorgen dat de ontvanger dit nummer in handen krijgt.

T 0031 (0) 73 820 0167

E info@hawale.com

W www.hawele.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

HAWALE Geld versturen / Eindhoven