Published On: сб, дек. 9th, 2017

Турската пътна служба в Одрин причини смъртта на свиленградчанин

Турската пътна служба в съседния ни Одрин има основна вина за фаталния край на свиленградчанина Димитър Михов. Това стана ясно от информация, която научихме от колеги в някогашната столицата на Османската империя.

Димитър Михов

Участъкът е на 14,7 км от ГКПП Капитан Андреево, точно паралелно на новия магистрален път, където има завой за включване към “малката детелина”. Автомобилът се е движил със скорост около 68 км в час, но слабата видимост и мокрия участък, където липсват достатъчно сигнално-пътни обозначителни знаци, а маркировката е незначителна са причинили завъртането на колата. На същото място преди две години и 3 месеца е загинало семейство гастербайтери, допълниха от Haberler TR.

 

Почти цяла седмица мъглата пречи на водачите на моторни превозни средства

Теодор Михов, по-голям брат на Димитър Михов, в първия 1 час от съобщението ми до него, изобщо отхвърли тази новина, като обясни, че е плод на черна шега от страна на негови приятели в социалната мрежа facebook.com.

Преди повече от 2 години на същия участък загинаха турски гастербайтери

Мъгла и понижена видимост в центъра на Одрин

Добринка Стратиева, съпруга на починалия, работи в местно казино, като от брака си с Димитър има малко момиченце на 5 години. Свиленградчанинът от няколко години работи като техник в местното поделение на хасковската интернет компания ESCOM. Той бе отличен приятел, страхотен майтапчия и вечно усмихнат, както го помнят всички в града и региона.

Шосето от Одрин към ГКПП Капитан Андреево

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Турската пътна служба в Одрин причини смъртта на свиленградчанин