Published On: ср, дек. 27th, 2017

Стоичков се върна в Пловдив, Парко всяка седмица се вижда с Камата по нета

Христо Стоичков се върна за няколко дни в България. Златната топка и легенда на Барселона редовно се чува и вижда с един от най-емблематичните бизнесмени от Югоизточна България – Павлин Паришев (Парко).  Те бяха 2 седмици неразделни при посещението на Стоичков в Свиленград в луксозния хотел Романтика.

Христо Стоичков е завел зетьовете си Айкут и Лука в родния си Пловдив. Това стана във вторник. Бившият наставник на Литекс и семейството му са в България от няколко дни, в сряда е кръщенето на внучка му Миа – дъщеричката на Михаела и Айкут.

Много неща свързват двамата авери, едно от тях е веселбата и музикалните изпълнения на Милко Калайджиев.

Сточиков събра най-доверените си хора на една маса при областния управител на Пловдив

Павлин Паришев вече се е чул с Камата, тези дни даже може да се видят, научи наш източник.

Стоичков пристигна в родния си град специално, за да се срещне с Областния управител Здравко Димитров – Зико. Двамата се поздравиха за Рождественските празници и си пожелаха здраве и благополучно преуспяване във всяко добро начинание.

Областният управител подари на Стоичков специална ръчно изработена кама, на чието острие е изписано специално послание. Димитров и Стоичков разговаряха за спортното си минало и размениха спомени, свързани с ЦСКА.

Носителят на “Златната топка” и “Златната обувка” беше придружен от двамата си зетьове Айкут и Лука, а на срещата присъстваха и зам.-областният управител Петър Петров, футболният съдия Атанас Узунов, легендата на Ботев (Пд) Петър Зехтински и тесен кръг приятели на Камата.

Стоичков раздаде автографи на приятелите си и се снима с всички за спомен. Той отхвърля твърденията, че ще лобира за някой от кандидатите за креслото на Борислав Михайлов в БФС.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Стоичков се върна в Пловдив, Парко всяка седмица се вижда с Камата по нета