Published On: ср, ян. 17th, 2018

Lenovo Miix 630 предлага автономна работа за 20 часа

Декември месец миналата година Qualcomm съобщи, че Lenovo ще представи собствен ARM компютър по време на събитието CES 2018. Това се оказа вярно – Mixx 630 е хибридният лаптоп-таблет, базиран на SoC Qualcomm Snapdragon 835.

Lenovo Miix 630 предлага автономна работа в продължение на 20 часа с едно зареждане. Новият компютър, съвсем като смартфоните, може мигновено да излиза от спящ режим и много дълго да работи в режим на готовност.

Охлаждането на процесора е пасивно и това е дало възможност за създаването на леко и абсолютно безшумно устройство. Трансформърът Mixx 630 заедно с клавиатурата тежи 1,33 килограма и в затворено състояние е тънък 15,6 милиметра. Налична е камера с поддръжката на Windows Hello за биометрична идентификация.

Лаптопът-таблет е оборудван с 12,3-инчов дисплей с резолюция 1920х1080 пиксела и разполага с до 8 GB оперативна памет и до 256 GB флаш-диск. Налични са USB-C порт, SD четец, стандартно 3,5-милиметрово аудио гнездо и слот за нано SIM-карта. В комплекта са включени клавиатура с подсветка и стилус. Устройството работи под управлението на операционната система Windows 10 S и може да стартира само приложенията от Microsoft Store. Възможно е безплатното и безпроблемно обновяване до Windows 10 Pro в продължение на 180 дни след активацията на компютъра.

Продажбите на хибрида Lenovo Miix 630 започват тази пролет при цена $799 за минималната конфигурация.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lenovo Miix 630 предлага автономна работа за 20 часа