Published On: нд, ян. 21st, 2018

Турските служби затвориха пункта за час, припознаха играч за терорист

Страховит екшън се разигра на ГКПП Капъ Куле, след като турските митничари и полицаи спряха движението за около час. Причината бе антитерористична акция на платното.

Повече от час звездата на Етър – Самб Бадара остана в залата на полицейския участък на турския ГКПП Капъ Куле по обед, докато специализираните служби на граничния пункт и в Одрин изяснят дали не е опасен тип. Това спря и движението, като от Одрин пристигнаха и специализирани части за борба с тероризма.

Разпитват чернокожата перла на Етър Велико Търново на турския пункт

28-годишният сенегалец бе проверяван в различните масиви на турското вътрешно министерство, като в офиса се появиха дори представители на разузнаването. Допълнителен проблем възникна заради невъзможността за снемане на обяснения от незнаещия английски или турски езици нападател на великотърновския клуб.

Бадара, който беше с екипировка на “виолетовите”, обясни, че владее португалски, испански и арабски, но пък тези езици бяха безполезни на полицаите.

Алиуне Бадара

Оказа се, че в документите, съпътстващи пътуващия за лагер сбор в Анталия голмайстор, има неточност, която породила съмнения за автентичността на паспорта му. След много проверки, и проверка на всичко по играча, турците пуснаха в страната Алиуне Бадара, който трябваше да догони 22-мата си съотборници.

Сканиране, проверки, разглобяване в буквалния и преносен смисъл

Много често пък на ренген попадат и автомобили на жители от Свиленград, Любимец, Харманли и населени места от областта, като униформените подлагат на психотест водача на МПС-то. Тормозът е ежедневие, защото в южната ни съседка все още важат мерките от извънредното положение, което въведоха властите преди 2 години.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Турските служби затвориха пункта за час, припознаха играч за терорист