Published On: чт, февр. 15th, 2018

Почерпен с вино репортер от Канал 3 се излага в Ивайловград, местните се държат адекватно за празника

Нивото пада навсякъде, най-вече в българското огледало на обществото – медиите. Поканеният екип от столичния Канал 3, собственост на фамилията на депутата Делян Пеевски, излъчи репортаж от Празника на Ивайловград, който е 14-ти февруари. 

Още в първите минути на нискорейтинговото предаване 

Патарински LIVE

След поредица от гафове, дойде ред да гледаме и нафиркани водещи от нискотарифни медии, част от котилото на Делян Пеевски

носещият микрофон врачанин Димитър Патарински наближава група от млади гвардейци и махайки с пластмасова сабя, ги пита в стил “Дежурният ученик от 6-ти “А” клас” защо са в такива одежди и какво правят там. 

Идиотия от n-та степен

После видимо на няколко чаши вино се разхожда като в школски стол сред местните хора, които говорят правилен български език и не си позволяват небрежност към нарочения от ранните години на ТВ7 журналист. 

ЗА СРАВНЕНИЕ ПУБЛИКУВАМЕ ПРОФЕСИОНАЛНО ОТНОШЕНИЕ НА ИСТИНСКИ ВОДЕЩ И ЖУРНАЛИСТ В ЛИЦЕТО НА НИКОЛАЙ ДОЙНОВ И ТО НЕПРИНУДЕНО, БЕЗ ГРИМ И СЦЕНАРИИ … 

НАЙ-ДОБРИТЕ РЕПОРТАЖИ, ПРАВЕНИ ЗА ИВАЙЛОВГРАД, СА НА БНТ 1 И БНТ 2

Подигравателно-пиянското поведение по Канал 3 (виж няколко реда под текста) продължава и в следващите кадри и моменти в града, който чести гости са доказани имена като Нели Вълканова, Бойко Станкушев, Николай Дойнов, Мария Георгиева и др.

Въпросите са към общинска администрация в града на Ивайло:

  1. Как решихте точно екип на Канал 3 да заснеме емблематичната дата 14-ти февруари, по кои характеристики – гледаемост, тематичност, професионализъм и аудитория.
  2. Колко струват на хората на града в морален план подобни словоблудства и подигравки към тях?

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Почерпен с вино репортер от Канал 3 се излага в Ивайловград, местните се държат адекватно за празника