Published On: пт, февр. 16th, 2018

Пенев, Боби и Дражев, така трябва да изглеждат стадионите и клубовете в България (VIDEO)

Страсти, гардове, заплахи, схеми и дирижиран избор за президент на БФС, на това станахме свидетели всички привърженици на най-популярния спорт в света – футбола. Любослав Пенев и Ивайло Дражев не бяха допуснати до залата, после допуснати, журналисти са бутани и притискани, част от тях не получиха достъп да отразят случващото се, е, има и друг поглед, този на Белия Свят, на подредените и чисти футболни федерации в Европа и по света.

Как изглежда един средноголям стадион, какви модули, сектори и иновации се вплетени в спортния обект, който е магнит за малки и големи всеки уикенд. Ето за това трябва да има промяна, кой ще я реализира и направи тази стъпка да имаме достойно и нормално първенство във всички нива на футболна България. Борислав Михайлов, Любослав Пенев и Ивайло Дражев са посещавали подобни съоръжения, нека надникнем как е в Нидерландия, стадион Mandemakers Stadion. 

Велко Велев от 2016 година всеки уикенд посещава стадиони и спортни събития от календара на Кралство Нидерландия

Три нива на спонсори – малки, в това влизат търговски обекти, семейни фирми и работилници, средните са автосалони, застрахователни компании и транспортни компании, а най-големите са банки, заводи и индустриални зони.

Така лесно и бързо се гарантира бюджет, с който може да се привличат таланти от региона на Брабант, Северна Белгия, Франция, Германия и дори Дания.

По същото време стана ясно, че 

Борислав Михайлов отново е президент на БФС! Новината вече е факт, след като приключи преброяването на гласовете. Бившият вратар и досегашен управленец отвя конкурнецията в лицето на Любослав Пенев и Ивайло Дражев.

От общо 504 гласа Михайлов получи 463. Любослав Пенев се задоволи с 36 гласа, докато Дражев събра едва 5.

ВИЖТЕ ЕДИН ИСТИНСКИ СПОРТЕН ОБЕКТ, УДОБЕН ЗА ВСИЧКИ

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Пенев, Боби и Дражев, така трябва да изглеждат стадионите и клубовете в България (VIDEO)