Published On: пт, февр. 16th, 2018

ФК “Свиленград 1921” официално подкрепя Борислав Михайлов, армейците в управата останаха глас в пустиня

ФК “Свиленград 1921” е на път да подкрепи с 1 глас кандидатурата на Борислав Михайлов. Това стана ясно от позицията на почетния президент на клуба инж. Никола Динков.

3 от армейците в ръководството е поискало промяна, Антон Пенчев, Емил Овчаров и Георги Георгакиев в предварителните сондажи са поискали да бъдат с Пенев, но старите представители в УС на клуба са застанали на страната на Бобрислав Михайлов.

Три гласа от Свиленград ще бъдат броени от комисията, като в момента тече как ще се проведе цялата система от първия момент до преброяването и обявяването на резултатите.

ФК Свиленград, тим който основно се финансираше от бившия кмет д-р Христо Минков и трети глас от т.нар.дубъл, така 3 гласа са на път да потънат в морето от наглесени резултати. От Хасковския зонален съвет, ясна подкрепа има от един фирмен тим, който все още оцелява в аматьорския футбол. Както е известно, Любослав Пенев бе номиниран от Черногорец (Ноевци) и УФК “АСТИ-АБ” (Хасково), а Ивайло Дражев от Ботев (Болярово).

Конгреса се провежда при строги мерки за охрана, има полиция и жандармерия пред хотел “Маринела” в София.

Около 10 часа Ивайло Дражев и Любослав Пенев, двамата кандидати за креслото на БФС, останаха пред входа, като частни гардове не ги допуснаха до залата, където тече конгреса.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ФК “Свиленград 1921” официално подкрепя Борислав Михайлов, армейците в управата останаха глас в пустиня