Published On: вт, февр. 20th, 2018

Зимният сън на българите, който ги води към крах, 8 от 10 са с единия крак в гроба

Българите спят зимен сън, който ги води към сигурна гибел. Над 80% от българските граждани живеят под прага на бедност в ЕС, при цени по-големи от тези в съюза. Качеството на живот е унизително ниско, а върху повечето социални слоеве се прилага истински скрит геноцид.

Основните стоки в потребителската кошница на ЕС са средно 21% по-ниски от тези у нас

Здравеопазването е пълен апокалипсис, следствие на огромни финансови злоупотреби на властта; армия и съдебна система не съществуват, а икономиката е вече с вековни задължения.

Умират стотици хора на ден, лишени от елементарен стандарт на живот и лично достойнство!

На този фон, загладили косъм мазни политически престъпници и пажовете им ни обясняват от луксозните си мерцедеси и лични самолети, че България е новото икономическо чудо на континента. Управлява политическа мафия!

……………………………………………………………………………………………..
Запомнете от мен: Борисов е сивият кардинал, който на практика възроди култа към комунизма в България. Той налага антидържавна политическа методика,имаща скрити цели. Този процес ще отключи и антитезата – фашизма. Българските граждани не вярват вече в силата на демокрацията, което е търсена цел, а целият национален капитал е концентриран в няколко човека с реактивно мислене и дела. България по “естествен път” ще иска да се откъсне не само от Европа и възможността да бъде свободна страна ще бъде пропусната. 
………………………………………………………………………………………………………..

Цялото това гениално замислено активно мероприятие срещу национа

Николай Марков

лния интерес, вече постигна целите си. Следва часът на първата пушка, която също е подготвена и поредната национална катастрофа!

Това деяние има само едно име – държавна измяна.

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Хубави думи… Може би Борисов е сив мишок управляван от червен ментор, а фашизма би бил от съветски тип. Аз наистина констатирам нетърпение и нервност в локалните гаулайтери, които не крият своите криминални методи под мотото -„ С моята поява като фактор правата върху и управлението на идеалните части се променя!“. Мога да дам пример с заграждане на вход, като гаулайтера, старателно добави и четвърти колец. Вероятно в мазето има приготвени бариери и бодлива тел. Същият ползва гаража на бивш член на ЦК на БКП. Провеждането на избори под контрол на ЕК на ЕС би помогнало, но дали някой иска да ни помогне. Относно възраждането на комунизма искам да допълня, че българският модел предполага криминално проявени кадри, които не са декомунизирани. Например в София има блок на УБО с държавни гаражи, а в Берлин няма такива на Абвера и Гестапо. Тоест, изобщо не сме тръгнали към демокрацията, все още. Спомням си първите дни след 10XI в Хавана клуб, един от генералите направи скандал и накара келнерката да коленичи с думите – „Нека да разберат, че са роби!“. Въпреки всичко това, вярвам, че коварният план скроен още преди 1980 година ще пропадне.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Зимният сън на българите, който ги води към крах, 8 от 10 са с единия крак в гроба