Published On: пн, февр. 26th, 2018

Пълен абсурд е продажбата на ЧЕЗ, еднакви ЕГН-та, свързани лица, липса на баланс и история на компанията

Никъде в Европа, да не споменаваме ЕС, няма как да бъде реализирана сделка по придобиването на ключово дружество, с необезпечен кредит и то към собственик, който няма нужната история на своята фирма и баланс, който да доказва, че е ключов инвеститор в най-голямата електроразпределителна компания у нас, с най-много потребители.

Толкова дървено обяснение с назубрени реплики и текст, няма как да не хвърлят в потрес зрителите на Нова Телевизия, които останаха с впечатлението, че това е сценка от училищно тържество по случай 8-ми март.

Ето какво споделя Григор Лилов:

И въобще, родът Върбакови се оказаха странен феномен. Както изнесоха биволци, три дами от тях са с едно и също ЕГН. 

Тук е седалището на ключовата и иновативна компания, която е на път да плати исканата от ЧЕЗ сума

С такова еднакво ЕГН майката Петрана Пайтакова и нейната дъщеря Теодора Николова Пайтакова – сестра на Гинчето се оказват родени на една и съща дата и година. Господи!!! Тези хора знаят ли си самоличностите??! 

Третата дама от рода – Теодора, но не Николова, а Георгиева Пайтакова с това ЕГН обаче се оказва пълен фантом – има ЕГН, има фирми с нейно участие, но такъв човек в реалността няма, както вече отбелязаха медиите. Въобще историята се заплете като криминален трилър, в който не се знае кой кой е. (тази ситуация е много удобна да изгърми заради нищожни договори поради неверни самоличности онези банкови идиоти, които решат да им дадат кредити или гаранции за покупка на българския ЧЕЗ!!!!) 

„Аз съм крайният собственик. Това се вижда от Търговския регистър. Крайният собственик в Търговския регистър съм аз”, заяви Гинка Върбакова. На въпрос защо чешката държава е избрала именно нейната компания, тя отговори: „Не мога да кажа защо са избрали нас. Това беше една дълга и много сложна процедура, в която се изискваха много финансови документи, които да гарантират кои сме ние, какъв е нашият опит и какво можем да направим. По принцип при такъв вид финансиране, защото покупката на активите на ЧЕЗ ще стане с привлечено финансиране с банков кредит от международна банкова институция, която към момента, за съжаление, не мога да разкрия”.

Най-сетне в цялата галимация като ключова съдружничка на Гинчето в редица фирми има още една дама – Малинка Иванова Върбакова. И тя също е неоткриваема, а и често я бъркат с Гинчето (както се оказа и на една снимка)
Но Малинката обаче не е родом от Пловдивско (Стамболийски), откъдето са и Пайтакови, и Върбакови, а е опознавала света от Пазарджишките махали. 
Блокът, в който живее тази „мултимилионерка” – собственичка, съдружник и управител с редица фирми (давам снимка) на ул. “Мътница” 10 е санираният за 1.6 млн. лв. от хората на Гинчето. 
И най-сетне деловите връзки на фамилиите освен с разни хора и едри бизнесмени, с разни трибуквени групировки, както и с една министърка (вече бивша) се простират и до …

ДРУГИ ДВАМА МИНИСТРИ ОТ КАБИНЕТА, вкл. и чрез съдружия във фирми и т.н., и т.н. И ЧРЕЗ СВЪРЗАНИ ЛИЦА ДО НАЙ-БЛИЗЪК РОДНИНА НА ЕДИН БИВШ ПРЕМИЕР.

А за връзките на най-високото възможно държавно равнище вече стана дума в тези два поста.

https://www.facebook.com/grigor.lilov

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Пълен абсурд е продажбата на ЧЕЗ, еднакви ЕГН-та, свързани лица, липса на баланс и история на компанията