Published On: пт, мар. 2nd, 2018

Бизнесменът Марин Беев си отиде от този свят, голяма личност и огромно сърце

Агробизнесменът Марин Беев вече не е сред нас, той си отиде така внезапно, че огромна част от хората, които го познаваха са в пълно недоумение от случилото се.

Собственикът на Клас ООД бе голям дарител по различните направления на Ротари клуб и като частно лице. Роден е на 31 януари 1977 г., семеен с 2 деца, а съпругата му Петра Беева има отлична репутация,тя е родом от Шумен.

Младият бизнесмен е имал онкологично заболяване на черния дроб, съобщиха негови колеги за 7plus7.net.

През годините Беев е завършил своето средно образование в Свиленград, след което завършва висше аграрно в Пловдив, той бе част от инициаторите за възстановяването на няколко паметника в региона на Свиленград, връщане красивия вид на Лъв чешма, издигането на Кръст до река Марица в памет на жертвите на града през периода на Балканските войни и други.

Всички ще го помним като голям приятел и широко сърце, в което имаше място, както за най-бедния и утруден работник, така и за представителите на изкуството, образованието, културата, икономиката и финансите. Бог да прости Беев!

Ето и видеа, които през годините успяхме да заснемем:

Това е презентация на химически продукти, излъчени по Agroinfo 

Репортаж от Празника на Виното през 2013 година което е традиция и се организира от Ротари клуб.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Бизнесменът Марин Беев си отиде от този свят, голяма личност и огромно сърце