Published On: чт, мар. 15th, 2018

Вашият кмет трябва да стори това, ако иска да секне изнудването по паркингите (VIDEO)

29 години близо от падането на Берлинската стена на много българи им се налага все още да бъдат подлагани на изнудване от различни общински и частни фирми,занимаващи се с таксуването на времеви период за всеки един автомобил. Сини зони, паркинги, подземни гаражи, локални платна и куп модели за въвеждане на ред в трафика се приложиха, а решението е много лесно.

Кметът на всеки български град може да подготви докладна, която да внесе на следващото заседание на общинския съвет, където след обстоен дебат да се премине към системата МС 75, която е приложена в Нидерландия. Така се избягват излишни нерви, хаос и парични разходи, както от общинската власт, така и от частната фирма до крайния потребител в лицето на шофьора на возилото Х.

Банкова карта, персонален код, издаване на талон, паркиране, престой и излизане от зоната на паркинга, без възрастни пенсионери-контрольори, различни устройства за блокиране на автомобила, паяк и наказателен паркинг с глоба, лесно и точно.

ИЗГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО И САМИ ПРЕЦЕНЕТЕ КОЕ Е НАЙ-УДАЧНО ЗА ВАШИЯ ГРАД

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Вашият кмет трябва да стори това, ако иска да секне изнудването по паркингите (VIDEO)